logo business center steenwijk 250

Het Business Center aan De Vesting 11 in Steenwijk.
Het Business Center aan De Vesting 11 in Steenwijk.

De maand september staat bij ons in het teken van flexwerken. Dat betekent dat jij een werkplek kunt huren voor maar € 15,00 per dagdeel.

Steeds meer ondernemers en medewerkers van (landelijke) organisaties weten het Business Center in Steenwijk te vinden. Vanwege de ligging is het centrum ideaal voor ze, laten ze ons weten. “Het biedt onze collega’s een mooie centrale ontmoetingsplek in het noorden van Nederland, waar we samen kunnen werken en onze teambuilding kunnen versterken”, vertelt een aantal medewerkers van een landelijk opererende partij.

September = flexmaand

Graag laten we jou ook kennismaken met flexwerken bij ons. Daarom staat september in het teken van flexmaand. Voor slechts 15 euro (excl. 21% btw) per dagdeel per persoon huur je een flexplek.

Flexwerken biedt veel voordelen. Ben jij het na de afgelopen jaren zat om nog steeds vanuit huis te werken? Kom eens langs. Wij bieden je een hypermoderne omgeving, waar je in alle rust kunt werken. Ideaal, een andere en inspirerende werkomgeving.

Iets meer reuring? Je kunt bij ons ook je klanten of relaties in stijl ontvangen. Je ontmoet mede-ondernemers, kunt netwerken en samen tot de beste concepten komen. We versterken elkaar! Vergaderen is bij ons mogelijk voor een groep tot 20 personen. Lees hier 7 redenen om bij ons te komen flexwerken. Hadden we al verteld dat de koffie geweldig smaakt?

Ontmoeten we jou binnenkort?

Vul onderstaand contactformulier in en vermeld bij opmerkingen “september flexmaand”, bel 088-4202200 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld dan “september flexmaand” in de onderwerpregel. Geef bij ons aan wanneer je bij ons komt werken, wij stellen vervolgens een factuur op.

Contactformulier

Graag uw naam invullen
Graag een geldig e-mail adres invoeren
Ongeldige invoer
Graag even aandacht voor uw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie, en klik op OK om hier mee akkoord te gaan en deze melding te verbergen.