logo business center steenwijk 250

Vergader arrangementen boek je bij Business Center Steenwijk.
Vergader arrangementen boek je bij Business Center Steenwijk.

Bij Business Center Steenwijk kun je vergaderen met groepen tot 20 personen. Maar wist je dat je ook vergaderarrangementen kunt boeken? We bieden sinds de zomer van 2022 meerdere soorten arrangementen aan: voor 2 uren, voor 4 uren en voor 8 uren. Dit kan vanaf 4 personen tot en met een groep van wel 20 personen. Maatwerk is bovendien mogelijk. Let op: het is niet toegestaan om zelf lunch of diner mee te nemen en te nuttigen. Wij helpen u graag met catering op maat. 

Om je meer inzicht te geven in de vergader arrangementen hebben we een factsheet opgesteld. In dit factsheet staat alles dat we qua vergaderarrangementen te bieden hebben. Wist je dat we bij een arrangement altijd gratis onbeperkt koffie en thee bieden? En dat je bij een een arrangement van 8 uur ook van een diner kunt genieten? Je vindt de details in het factsheet. Zoek je naar extra's of heb je specifieke wensen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-4 202 200 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen om een arrangement te boeken of om informatie op te vragen.

Contactformulier

Graag uw naam invullen
Graag een geldig e-mail adres invoeren
Ongeldige invoer
Invalid Input

Boek direct:

Een impressie van het aanbod:

  • Vergaderruimte
    Vergaderruimte
  • Vergaderzaal
    Vergaderzaal
  • Flexwerkplek
    Flexwerkplek
Graag even aandacht voor uw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie, en klik op OK om hier mee akkoord te gaan en deze melding te verbergen.