logo business center steenwijk 250

Vergader arrangementen boek je bij Business Center Steenwijk.
Vergader arrangementen boek je bij Business Center Steenwijk.

Bij Business Center Steenwijk kun je vergaderruimtes huren voor groepen tot 20 personen. Maar wist je dat je ook vergaderarrangementen kunt boeken? We bieden meerdere soorten arrangementen aan: voor 2, 4 of 8 uur. Dit kan vanaf 2 tot en met 20 personen. Maatwerk is bovendien mogelijk. Let op: het is niet toegestaan om zelf lunch of diner mee te nemen en te nuttigen. Wij helpen graag met catering op maat. 

Diverse vergaderarrangementen bieden we aan. Wist je dat we bij een arrangement altijd gratis onbeperkt koffie en thee bieden? En dat je bij een arrangement van 8 uur ook van een diner kunt genieten? Je vindt de details in het factsheet.

Vergaderarrangement boeken

Stuur een mail met je wensen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem tijdens kantooruren contact met ons op via telefoonnummer 088-4 202 200.

Daarbij kun je extra's of specifieke wensen doorgeven.  

Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen om een arrangement te boeken of om informatie op te vragen.

Contactformulier

Graag uw naam invullen
Graag een geldig e-mail adres invoeren
Ongeldige invoer
Invalid Input

Een impressie van het aanbod:

  • Vergaderzaal
    Vergaderzaal
  • Vergaderruimte
    Vergaderruimte
  • Flexwerkplek
    Flexwerkplek
Graag even aandacht voor uw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie, en klik op OK om hier mee akkoord te gaan en deze melding te verbergen.