logo business center steenwijk 250

Business Center Steenwijk is een bedrijvencentrum met een ruime variatie aan kantoorruimtes. Groeit jouw bedrijf? Dan groeien wij met jou mee! Onze kantoorruimtes zijn dynamisch, sfeervol, zakelijk en van alle gemakken voorzien. Ben jij opzoek naar kantoorruimte van minimaal 100m2 voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Business Center Steenwijk aan het juiste adres!

Beschrijving

Bij Business Center in Steenwijk bieden wij diverse kantoorruimtes aan voor bedrijven. De kantoorruimtes variëren in grootte. De kantoorruimtes beschikken over voldoende lichtinval en zijn praktisch ingericht om jouw bedrijf en je personeel van een geschikte werkplek te voorzien.

De prijzen worden bepaald aan de hand van de grootte en de duur van het contract.

Je huurt kantoorruimte vanaf 100m2. De kantoorruimtes worden leeg opgeleverd waardoor het mogelijk is om jouw kantoorruimte naar eigen wens in te richten. Alle kantoorruimtes zijn van de benodigde aansluitingen voorzien zodat je gemakkelijk gebruikt kunt maken van telefonie en internet. De kantoorruimtes bevinden zich op de eerste etage van het bedrijvencentrum. Er is een lift aanwezig waardoor het kantoor voor iedereen toegankelijk is.

Algemeen informatiepunt

Het Business Center beschikt over een algemeen informatiepunt oftewel een receptie. Zo worden alle klanten hartelijk ontvangen bij binnenkomst. Indien er vragen zijn helpt onze enthousiaste receptioniste je graag verder.

Faciliteiten

 • Algemeen informatiepunt
 • Snelle WiFi
 • Schoonmaakservice
 • Lift
 • Printservice

 

Locatie en bereikbaarheid

Het bedrijvencentrum ligt op 100 meter afstand van het centraal station en op twee minuten afstand van de snelweg (A32). Zowel met openbaar vervoer als eigen vervoer is het Business Center uitstekend te bereiken. Parkeren voor bezoekers is gratis. 

Een impressie van het aanbod:

 • Flexwerkplek
  Flexwerkplek
 • Vergaderzaal
  Vergaderzaal
 • Vergaderruimte
  Vergaderruimte
Graag even aandacht voor uw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie, en klik op OK om hier mee akkoord te gaan en deze melding te verbergen.