logo business center steenwijk 250

Kom flexwerken bij Business Center Steenwijk aan De Vesting 11.
Kom flexwerken bij Business Center Steenwijk aan De Vesting 11.

Ons Business Center aan De Vesting 11 in Steenwijk draait inmiddels op volle toeren. Diverse huurders hebben intrek gedaan in onze vaste kantoorruimtes en steeds meer flexwerkers boeken een werkplek.


Wij geloven dat ontmoeten en netwerken jou enorm helpt als ondernemer. Wij willen de verbindende factor zijn voor jou en je mede-ondernemers. In ons centrum kun je werken, netwerken, ontmoeten en vergaderen. In onze koffiecorner is alle ruimte om even te ontspannen. En geef toe; na die afgelopen jaren is ontmoeten toch super belangrijk? Weg van die keukentafel of je thuiswerkplek, kom voor de afwisseling eens bij ons werken!

We snappen dat het een stap kan zijn. We vertellen je daarom graag waarom je hier eens moet komen werken. Want dat hier voordelen aan kleven, daar zijn we heilig van overtuigd. Komen de punten:

 1. Een hypermoderne omgeving, waar je in alle rust op een flexplek of spreekkamer kunt werken. Zoek je juist meer reuring? Die optie bieden wij je.
 2. Goede bereikbaarheid. Ons centrum ligt direct naast het station van Steenwijk en snelweg A32 is dichtbij. Bovendien hebben we genoeg parkeergelegenheid.
 3. Je huurt een flexwerkplek al vanaf 6 euro per uur.
 4. Je ontmoet je klanten of relaties in stijl. Heb jij bijvoorbeeld onze loungeplekken al gezien? Die maken indruk en zorgen voor meer professionaliteit.
 5. Hier ontmoet je andere ondernemers. Ga met elkaar in gesprek en wie weet komen er voor jouw bedrijf super mooie dingen uit dat gesprek.
 6. Hier kun je met een groep tot 20 personen vergaderen
 7. Onze koffie smaakt geweldig, vinden we zelf!

Om jou met ons kennis te laten maken, hebben we een actie in het leven geroepen. Wanneer jij bij ons voor de eerste keer een flexplek huurt, krijg jij een volgend dag(deel) gratis. Huur jij bijvoorbeeld een flexplek voor twee uren, dan krijg je voor een andere dag twee uur gratis. Wil je eerst eens vrijblijvend komen kijken? Dan ben je natuurlijk van harte welkom aan De Vesting 11 in Steenwijk. Bekijk hier onze werkplekken.

Kantoorruimte

Ben jij aan het groeien met je bedrijf en toe aan een wat ruimer jasje? Wij bieden nog steeds vaste kantoorruimte te huur aan. Informatie over het huren van kantoorruimte krijg je het snelst via: 088 - 4 202 200 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen.

Contactformulier

Graag uw naam invullen
Graag een geldig e-mail adres invoeren
Ongeldige invoer
Invalid Input

Een impressie van het aanbod:

 • Vergaderruimte
  Vergaderruimte
 • Vergaderzaal
  Vergaderzaal
 • Flexwerkplek
  Flexwerkplek
Graag even aandacht voor uw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie, en klik op OK om hier mee akkoord te gaan en deze melding te verbergen.