logo business center steenwijk 250

Vergaderen in Steenwijk? Dat doe je natuurlijk bij Business Center Steenwijk. Met zes vergaderzalen bieden we voor veel soorten groepen een vergaderruimte tegen het centrum van Steenwijk aan.

In Business Center Steenwijk kun je als ondernemer vergaderruimte huren. Waar begonnen werd met twee vergaderzalen (Bekijk vergaderzaal A en bekijk Vergaderzaal B), is het aantal in de zomer van 2022 uitgebreid naar zes zalen (mail voor meer informatie over de nieuwe zalen).

Daarmee komen we ondernemers en mensen die willen vergaderen tegemoet: voor alle soorten groepen, tot een maximum van 20 personen. 

De overige vergaderruimtes (foto's en aanbod volgen nog op de site) zijn geschikt voor kleine en grotere groepen. Je kunt hier al vergaderen met groepen van 2 tot 4 personen. Let op: het is niet toegestaan om zelf lunch of diner mee te nemen en te nuttigen. Wij helpen u graag met catering op maat. 

Een impressie van het aanbod:

  • Flexwerkplek
    Flexwerkplek
  • Vergaderruimte
    Vergaderruimte
  • Vergaderzaal
    Vergaderzaal
Graag even aandacht voor uw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie, en klik op OK om hier mee akkoord te gaan en deze melding te verbergen.