logo business center steenwijk 250

 1. Kies tijdvak
 2. Login / Reserveer
 3. Check-in
 4. Bevestigen
Flexplek in open ruimte

Het kan zijn dat je voor je werk meer thuis werkt, maar geen geschikte werkplek hebt. Wij bieden de oplossing. Bij ons kun je namelijk werken in een open, inspirerende en zakelijke omgeving. Waar je jouw werkzaamheden kunt uitvoeren. De werkplekken zijn voorzien van comfortabele stoelen waar je heerlijk in kunt zitten voor langere tijd. 

Een flexplek in de open ruimte biedt je de mogelijkheid om samen met je collega’s, klantrelaties en ondernemers te werken. De ideale plek om brainstormsessies te houden en samen met je collega's te kunnen sparren. Er is voldoende ruimte voor overleg. Wanneer je toe bent aan een pauze en je je zakelijk netwerk wilt uitbreiden is daar in de gemeenschappelijke ruimte de mogelijkheid voor. Er is een corner aanwezig waar je koffie en thee kunt halen. 

Wanneer je behoefte hebt aan een stille en afgesloten ruimte om te werken, kun je het beste een stiltewerkplek huren. Bekijk al onze ruimtes voor de diverse mogelijkheden waar je bij Business Center Steenwijk terecht kunt. 

Business Center Steenwijk is dus niet zomaar een bedrijvencentrum, we zijn hét bedrijvencentrum voor mensen die willen werken en netwerken. Wij bieden je een ware ontmoetingsplek voor het opbouwen en onderhouden van je zakelijke relaties. We doen er dan ook alles aan op jou op je gemak te stellen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat jij je thuis voelt in de omgeving waar je kunt werken. Je kunt kiezen uit recent gestylde ruimtes en werkplekken die van alle gemakken zijn voorzien. Om zeker te zijn van een werkplek is het noodzakelijk om alvorens je bezoek een werkplek te reserveren via ons boekingssysteem.

Faciliteiten

 • Koffie en thee
 • Netwerkmogelijkheden
 • Gratis Wifi
 • Printservice
€8 EUR  |  0 mins  |  1
€8 EUR  |  0 mins  |  1
Juli   2024
Ma Di Wo Do Vrij Za Zo
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
RESERVERING
Je hebt nog niet gereserveerd. Kies een datum in de kalender en een werkplek.
Flexplek in open ruimte

De flexplekken zijn te boeken per dagdeel, dus in tijdsloten van vier uren. De prijs voor een dagdeel is 7,95 euro exlusief 21% btw.

Kosten: €8 EUR
    -  Beschikbaar: 24
    -  Beschikbaar: 24
    -  Beschikbaar: 24

Aantal plekken dat je wilt reserveren
Hoeveel plekken wil je reserveren?:
Maximum aantal te reserveren plekken per boeking: 72

Een impressie van het aanbod:

 • Vergaderruimte
  Vergaderruimte
 • Flexwerkplek
  Flexwerkplek
 • Vergaderzaal
  Vergaderzaal
Graag even aandacht voor uw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie, en klik op OK om hier mee akkoord te gaan en deze melding te verbergen.