logo business center steenwijk 250

Het Business Center aan De Vesting 11 in Steenwijk.
Het Business Center aan De Vesting 11 in Steenwijk.

Steenwijk - We snappen heel goed dat je momenteel behoudend omgaat met je geld. De oplopende energierekening zorgt in de komende maanden voor veel onzekerheid en zorgen. De prijzen zijn door het dak geschoten. En sowieso wordt alles veel duurder.

Daarom willen wij jou als ZZP’er, thuiswerker of werkgever tegemoet komen. Je huurt bij ons nu een flexplek voor 7,95 euro (exclusief 21% btw) per dagdeel. Dat houdt in dat je een plek per 4 uren huurt. De kosten bedragen op deze manier nog geen 2 euro per uur.

Je kunt bij Business Center Steenwijk een werkplek huren voor:

 • De ochtend, van 08.00 uur tot 12.00 uur
 • De middag van 13.00 uur tot 17.00 uur
 • De avond van 18.00 uur tot 22.00 uur

Boek je plek!

Strippenkaart

Bevalt het werken bij Business Center Steenwijk? Dan kun je ook voor de langere termijn kiezen en een strippenkaart kopen. Met een strippenkaart koop je 10 dagdelen. De kaart kost 75,00 euro (exclusief btw) en is te bestellen in het Business Center of via onderstaande contactformulier. Vul bij vraag/opmerking in dat je een strippenkaart wil bestellen.

Voordelen van flexwerken

Met deze actie betaal je slechts een fractie van de prijs die je normaal voor flexwerken betaalt. Bovendien maak je zakelijke kosten – die (deels) aftrekbaar zijn. En misschien drukt het je energierekening ook nog eens. Met de huidige prijzen voor gas en stroom loopt de rekening flink op, zeker als je een kantoor of werkplek in huis hebt. En werken in een fris huis met een dikke trui aan… Dat is ook net niks. Toch?

Behalve dat je nu goedkoop een werkplek buiten de deur hebt gevonden, biedt flexwerken bij Business Center Steenwijk je meer voordelen. Je werkt bij ons in een inspirerende omgeving, je ontmoet mede-ondernemers, je kunt netwerken en vergaderen. En wat te denken van de geweldige locatie? Lees hier de 7 redenen om bij ons te komen flexwerken.

Werkgever

Merk jij als werkgever dat je personeel het steeds minder leuk vindt om thuis te werken, mede door de stijgende energieprijzen, maar ook vanwege het gebrek aan variatie? Laat ze eens een dag of vaker bij Business Center Steenwijk werken. Meer informatie voor werkgevers? Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 088-4202200.

Kom jij bij ons flexwerken?

We zien je natuurlijk graag terug bij ons. De kachel staat aan, de lichten branden. We verwijzen je graag door naar de pagina met al onze flexplekken. Al gauw zie je dan dat de prijzen voor de verschillende plekken vanaf nu gelijk aan elkaar zijn. Maak jij je keuze?

Contactformulier

Graag uw naam invullen
Graag een geldig e-mail adres invoeren
Ongeldige invoer
Invalid Input

Een impressie van het aanbod:

 • Vergaderruimte
  Vergaderruimte
 • Flexwerkplek
  Flexwerkplek
 • Vergaderzaal
  Vergaderzaal
Graag even aandacht voor uw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie, en klik op OK om hier mee akkoord te gaan en deze melding te verbergen.